Παπαθεοδώρου : «Ήμασταν καλύτεροι από τη Λάρισα»

Παπαθεοδώρου : «Ήμασταν καλύτεροι από τη Λάρισα»

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα που έφερε τη νίκη στην Ένωση μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα έμεινε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο κόουτς του Δικεφάλου μετά τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και πλέον επικεντρώνεται στο Basketball Champions League για το ματς της Τετάρτης απέναντι στην Χαποέλ Χολόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων της Σάμου. Όσον αφορά τον αγώνα, κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Είχαμε βάλει σαν στόχο να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο ματς της πρώτης αγωνιστικής. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε ήταν ιδανικός.

Η Λάρισα φυσικά αντέδρασε γιατί είναι μια καλή ομάδα, το είδαμε και την πρώτη αγωνιστική. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά νομίζω ότι συνολικά σαν εμφάνιση ήμασταν καλύτεροι. Ακολουθήσαμε πάρα πολλά πράγματα που σχεδιάσαμε στον αμυντικό τομέα και πήραμε τη νίκη.

Προσανατολιζόμαστε τώρα στο ματς της Τέταρτης για το BCL. Είμαστε πολύ καιρό χωρίς αγώνες και είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε αγωνιστικό ρυθμό για να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ