Καλαμπάκος : «Τεράστια νίκη, μάγκας ο Γιαννάκης»

Καλαμπάκος : «Τεράστια νίκη, μάγκας ο Γιαννάκης»

«Τον σέβομαι τον Γιαννάκη όχι γιατί ήταν παικταράς, αλλά γιατί έφερε παιδιά στο γήπεδο και οφείλει τον σεβασμό όλων για όσα έχει κάνει», σημείωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Καλαμπάκος.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ντίνος Καλαμπακος μετά την ανέλπιστη – έτσι όπως εξελισσόταν το ματς – νίκη του Κόροιβου επί του Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο με 66-68.
Ο τεχνικός της ομάδας της Αμαλιάδας, είπε ότι πλέον ο Κόροιβος μπαίνει ξανά σε λογική σωτηρίας, ενώ χαρακτήρισε καλό καπετάνιο τον Παναγιώτη Γιαννάκη, χαρακτηρίζοντάς τον μάγκα.

«Είναι μια μεγάλη νίκη για μας, γιατί ήμασταν αρκετά στριμωγμένοι τον τελευταίο μήνα, παίζαμε άσχημα. Ήταν σήμερα μια από τις τελευταίες ευκαιρίες μας για να μπορέσουμε να μπούμε ξανά σε λογική σωτηρίας. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι γιατί είδαμε και πάλι την ομάδα μας να παλεύει.

Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ο καθένας έχει τα ζόρια του. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Όταν κρίνεται στο ένα σουτ το παιχνίδι, κάποιος θα είναι ευχαριστημένος όπως εγώ τώρα και κάποιος άλλος θα γκρινιάζει, όπως ο Παναγιώτης. Ο Άρης έπαιξε έξυπνα, έβαλε τη μπάλα στο καλάθι και προσπαθήσαμε με κάποια τρικ να τον κρατήσουμε μακριά.

Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα σεβόμενος την ιστορία αυτού του ανθρώπου δίπλα μου και του Άρη. Τον σέβομαι τον Γιαννάκη όχι γιατί ήταν παικταράς, αλλά γιατί έφερε παιδιά στο γήπεδο και οφείλει τον σεβασμό όλων για όσα έχει κάνει. Δεν ανοίγουμε κουβέντα αν ήταν καλός ή κακός παίκτης, αλλά έχει φέρει ένα εκατομμύριο παιδιά στο γήπεδο και ευθύνεται που είμαστε εμείς όλοι εδώ για να λέμε την κάθε εξυπνάδα μας.

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο. Εκτιμώ ότι είναι καλός καπετάνιος, ήταν και είναι μάγκας», ήταν τα λόγια του Καλαμπάκου στη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ