Ιωνικός : Ανακοίνωσε τον Χάμοντς

Ιωνικός : Ανακοίνωσε τον Χάμοντς

Ο Ιωνικός Νίκαιας ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής (6/11) την απόκτηση του Κλιφ Χάμοντς.

Την απόκτηση του Κλιφ Χάμοντς ανακοίνωσε ο Ιωνικός.

Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Χάμοντς στην Ελλάδα, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες και των Περιστερίου και Ηφαίστου, έχοντας πέρσι 5,4 πόντους, 2,6 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα με την ομάδα της Λήμνου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«O IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Clifford «Cliff» Hammonds.

Έναν πολύ έμπειρο αθλητή προσθέτει στο δυναμικό της η ομάδα μας. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1985, έχει ύψος 1.91 και θα βρεθεί για τρίτη φορά στην Ελλάδα.

Αποφοίτησε το 2008 από το κολέγιο Clemson κι έκτοτε ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία. Το 2009 τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας, καθώς αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ενώ σύντομα ανέβηκε επίπεδο και έκανε τη διαφορά στη Γερμανία με την Alba Berlin, με την οποία έπαιξε και στην Euroleague τη σεζόν 2014-15 (8.1π., 2.9ασ. και 2.1ριμπ. κατά μέσο όρο).

Στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις τουρκικές Efes και Darussafaka, στη Γαλλία με τη Limoges και την Villeurbanne, σε Βοσνία, Βέλγιο, Πουέρτο Ρίκο, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου, με τον οποίο μέτρησε 5.4 πόντους, 2.6 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα ανά παιχνίδι της Basket League.

Cliff, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ