Κουφός : «Κάποιος που δεν παίζει με την καρδιά του δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο»

Κουφός : «Κάποιος που δεν παίζει με την καρδιά του δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Κουφός μετά την ήττα του Ιωνικού από το Μεσολόγγι εκτός έδρας.

Το Μεσολόγγι πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό για τη τρίτη αγωνιστική της Basket League, ενώ μέχρι στιγμής είναι αήττητο μετρώντας 3/3 «ροζ φύλλα».

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, Στέργιος Κουφός, υπογράμμισε πως οι παίκτες του δεν έπαιξαν με… καρδιά, ενώ στάθηκε και στην εικόνα που παρουσίασαν στο δεύτερο μέρος λέγοντας πως σε σχέση με το Μεσολόγγι η διαφορά ήταν χαοτική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ντίνο και στο Μεσολόγγι. Παίζει μπάσκετ που με εκφράζει, με παιδιά με ενέργεια και θέληση που προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι δικαιούνται. Λυπάμαι πολύ γιατί θα θέλαμε και εμείς να έχουμε μια τέτοια ομάδα. Για πάρα πολλούς λόγους, για ανεξήγητους λόγους δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε στο 2ο ημίχρονο όπως θέλαμε. Είναι χαοτική η διαφορά σε εικόνα. Δεν νομίζω να το έχω ξαναδεί τόσο πολύ αυτό. Δεν ήταν ένας παίκτης που υστέρησε, υπήρχε γενική καθίζηση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αυτό μπορεί να συνέβη για πάρα πολλούς λόγους.

Το σίγουρο είναι ότι κάποιος που δεν παίζει με την καρδιά του δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο. Για να μην πω ότι είμαστε και ευχαριστημένοι τελικά από το πώς τελείωσε το ματς, με βάση την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι σίγουρα υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος προβληματισμός σε εμάς, γιατί δεν αφορά έναν παίκτη, που μπορείς να το διορθώσεις. Η σημερινή εικόνα στο 2ο ημίχρονο βαραίνει πάρα πολλούς παίκτες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο μπορούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ