Ζιάγκος : «Η απραξία έχει αναπόφευκτα συνέπεια και στον ρυθμό μας»

Ζιάγκος : «Η απραξία έχει αναπόφευκτα συνέπεια και στον ρυθμό μας»

Για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Άρη, αλλά και τις συνέπειες του κορωνοϊού στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μίλησε ο προπονητής του «Γηραιού» Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Άρη (10/11) στον εξ’ αναβολής αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League και ο προπονητής του «Γηραιού» Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Αρχικά, μίλησε για τους «κίτρινους» τονίζοντας πως είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του λόγω των συνθηκών του Covid-19.

Αναλυτικά όλα όσα τόνισε:

Αρχικά για το ματς με τον Άρη: «Παίζουμε απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, του οποίου η απόδοση την πρώτη αγωνιστική για εμάς, δεν αντιπροσωπεύει ούτε την αγωνιστική του κατάσταση, ούτε και την ποιότητα ως ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση για τον Άρη και θέλει να χρησιμοποιήσει το δικό μας παιχνίδι για να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδο.

Εμείς είμαστε σε μια πολύ κατάσταση, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια περίεργη περίοδο, όπου έχουν καταργηθεί παραδοσιακές προπονητικές και αξίες, έχουμε να δώσουμε παιχνίδι από την πρώτη αγωνιστική κι έτσι είμαστε 20 μέρες περίπου ανενεργοί αγωνιστικά, πράγμα το οποίο, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε έχει συνέπειες στον αγωνιστικό ρυθμό μιας ομάδας.

Αυτό που θέλουμε να επικρατήσει στο μυαλό μας, είναι η αγωνιστική διάθεση για να μετατρέψουμε σε θετική ενέργεια όλη αυτή την επιθυμία που έχει συσσωρευτεί χωρίς αγωνιστική δράση».

Για το αν τον προβληματίζει για τα ίσως συνεχόμενα παιχνίδια που θα χρειαστεί να δώσει ο Ηρακλής το προσεχές διάστημα:

«Είναι μια διαδικασία που δεν έχει περιοδικότητα, κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, δεν ξέρουμε πότε να φορμάρουμε τους αθλητές μας, πως να διαχειριστούμε τις εντάσεις της ημερήσιας προπόνησης, δεδομένου ότι δεν ξέραμε πότε θα παίξουμε με τον Άρη, μετά τις συνεχόμενες αναβολές και από μια μακρά περίοδο αγωνιστικής αποχής μπαίνουμε πάρα πολύ γρήγορα σε ένα διάστημα 10-12 ημερών, όπου η ομάδα καλείται να δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Προφανώς και μας προβληματίζει και έχει συνέπειες στη δουλειά μας. Είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ