Ντεκόζι : «Δούλεψα σκληρά για να εκμεταλλευτώ τη δεύτερη ευκαιρία»

Ντεκόζι : «Δούλεψα σκληρά για να εκμεταλλευτώ τη δεύτερη ευκαιρία»

Για την προσωπική του απόδοση στο ντέρμπι του Άρη με τον Ηρακλή, αλλά και την προσπάθεια της ομάδας του μίλησε ο Κουίντον Ντεκόζι.

Για την ανεβασμένη του απόδοση στο παρκέ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή μετά τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η διοίκηση του Άρη μίλησε ο Κούιντον Ντεκόζι.

Ο άσος των «κίτρινων» τόνισε πως προσπάθησε να δουλέψει σκληρά, ενώ για το παιχνίδι υπογράμμισε πως οι αναβολές έδωσε χρόνο στην ομάδα του για να προετοιμαστεί καλύτερα.

Αναλυτικά όλα όσα υπογράμμισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

Αρχικά σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος. Γενικά, προσπαθήσαμε και αγωνιστήκαμε σκληρά. Είχαμε αρκετό χρόνο για αυτό το παιχνίδι μετά από τις διαδοχικές αναβολές. Αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε και να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή».

Για το αν η σημερινή απόδοση του ήταν ξέσπασμα: «Ναι θα το χαρακτήριζα ως ξέσπασμα. Πρέπει να συνεχίζω έτσι να αγωνίζομαι, επιθετικά. Δεν είχα καλή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το αν άρπαξε τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε: «Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να δουλέψω σκληρά για να εκμεταλλευτώ τη δεύτερη ευκαιρία που έλαβα από τη διοίκηση. Θα προσπαθήσω να δουλεύω ακόμα περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ