Περιστέρι : Παρελθόν ο Παπανικολόπουλος, σε συζητήσεις με Πεδουλάκη

Περιστέρι : Παρελθόν ο Παπανικολόπουλος, σε συζητήσεις με Πεδουλάκη

Το Περιστέρι ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, μετά και την ήττα από τη Ρίγα. Στο προσκήνιο ξανά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Παρελθόν από τον πάγκο του Περιστερίου αποτελεί ο Νίκος Παπανικολόπουλος, με την διοίκηση να ανακοινώνει το διαζύγιο των δυο πλευρών.

Ο Έλληνας κόουτς πλήρωσε το «μάρμαρο» των αρνητικών αποτελεσμάτων, με το Περιστέρι να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

Φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τις δυο πλευρές να έχουν ήδη έρθει σε επαφές. Μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ο 56χρονος κόουτς βρίσκεται χωρίς ομάδα και φαντάζει πιθανή η επιστροφή του στον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Να σημειωθεί πως συζητιόνται και τα ονόματα των Άρη Λυκογιάννη και Σωτήρη Μανωλόπουλου για την επόμενη μέρα στο Περιστέρι, με τον Αργύρη Πεδουλάκη όμως να έχει το πάνω χέρι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου για το «διαζύγιο» με τον Παπανικολόπουλο:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συναινετική λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, καθώς έλαβαν υπόψη τους όλα τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε:

«Στενοχωρημένος για την αποχώρηση, αλλά σίγουρος και αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αποχωρώ από το Περιστέρι, ύστερα από δυόμισυ υπέροχα χρόνια. Η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και με πυξίδα το DNA της θα συνεχίσει να πορεύεται με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυόμισυ χρόνια και, προφανώς, παραμένω φίλος και υποστηρικτής της ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ