Σαχπατζίδης : «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Περιστέρι»

Σαχπατζίδης : «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Περιστέρι»

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης δήλωσε έτοιμος για τον αγώνα του Μεσολογγίου κόντρα στο Περιστέρι για την Basket League.

Ο παίκτης του Μεσολογγίου, Γιάννης Σαχπατζίδης, αναφέρθηκε μέσα από το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής (15/11, 17:00).

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Την προηγουμένη αγωνιστική, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και γρήγορα αντανακλαστικά ως ομάδα. Ο Ιωνικός έχει ένα δυνατό σύνολο που σίγουρα αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Μας αιφνιδίασαν και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και φτάσαμε έτσι στα τρία στα τρία.

Το Περιστέρι είναι ίσως ο πιο δυνατός αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Προέρχεται από δύο ήττες και αυτό κάνει τη δική μας αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη. Η αλλαγή του προπονητή ανεβάζει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, καθώς παραδοσιακά οι ομάδες δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους στο πρώτο παιχνίδι.

Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανεβαίνουμε στο Περιστέρι για να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ