Μέξας : «Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα»

Μέξας : «Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα»

Για την αναμέτρηση με το Λαύριο μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας.

Για την αναμέτρηση με το Λαύριο μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έδωσε το σύνθημα της νίκης, ενώ στάθηκε και στη θέληση που πρέπει να δείξει η ομάδα του απέναντι στο Λαύριο.

«Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση και έχουμε μπροστά μας το Λαύριο, το οποίο αντιμετωπίσαμε σε φιλικό παιχνίδι πριν από δύο όμως μήνες. Και οι δύο ομάδες έχουμε πραγματοποιήσει ελάχιστα παιχνίδια από τότε, ωστόσο είναι σημαντικό που αν μη τι άλλο έχουμε την δυνατότητα να είμαστε στο γήπεδο, να κάνουμε προπόνηση και να αγωνιζόμαστε, έστω και κάτω από αυτές τις πολύ περίεργες συνθήκες.

Οφείλουμε να προσαρμοστούμε, να ξεπεράσουμε και το πολύ άσχημο συναίσθημα του άδειου γηπέδου και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι η θέληση για τη νίκη. Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, με ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ, με υπομονή και σύνεση στο παιχνίδι μας και αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο» ήταν τα λόγια του Μέξα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ