Καρβέλας : «Αν δεν τιμωρηθούν οι διαιτητές, θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

Καρβέλας : «Αν δεν τιμωρηθούν οι διαιτητές, θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Καρβέλας, ζήτησε την τιμωρία των διαιτητών του αγώνα με το Περιστέρι.

Την περασμένη Κυριακή (22/11) ο Ηρακλής ηττήθηκε από το Περιστέρι στο «Ιβανώφειο» με τους ανθρώπους του «Γηραιού» να έχουν έντονα παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Καρβέλας, ξεκαθάρισε μέσα από δήλωσή του ότι ζητά την τιμωρία των διαιτητών για τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν φανερώνει ή εκφράζει κάποια αδυναμία της διοίκησης μας, αλλά εμείς θέλουμε και θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος και πάνω απ’ όλα ενωμένος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη διαιτησία και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών για τον αγώνα όπου όλοι είδαν τι έγινε.

Η δήλωση μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε. Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σα να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ