Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ (vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ (vids)

O φόργουορντ - σέντερ της Μπιλμπάο που πέρσι αγωνίστηκε στο Περιστέρι είναι ο παίκτης που θέλει η ΑΕΚ για να καλύψει το κενό του Μάρκους Σλότερ.

Ο Μάρκους Σλότερ έκανε επέμβαση και θα αγωνιστεί ξανά με το νέο έτος και η ΑΕΚ βγήκε στην αγορά για ένα ξένο που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στο «4» όσο και στο «5». Ο παίκτης που φαίνεται πως έχει προκριθεί από τους ανθρώπους της ομάδας, είναι ένας γνώριμος στα μέρη μας από τη θητεία του στο Περιστέρι.

Ο λόγος για τον Μόουζες Κίνγκσλεϊ (2.08μ.) που αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπιλμπάο και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος. Ο Νιγηριανός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με το Περιστέρι, έχοντας στο BCL 8.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.4 τάπες, ενώ μέτρησε συνολικά πέντε double-double. Στη Basket League o 26χρονος άσος είχε 8.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τώρα τον Κίνγκσλεϊ ή κάποιον άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά και η απόκτηση γκαρντ πηγαίνει για αργότερα όταν θα αρχίσουν τα ματς που θα κρίνουν τη σεζόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα από ένα σημείο και μετά η ΑΕΚ να έχει επτά ξένους (όπως στο Final 8) με τον έναν να παίζει μόνο στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ