Άρης : Εσωτερικό διπλό και ρεπό πριν από τον Προμηθέα

Άρης : Εσωτερικό διπλό και ρεπό πριν από τον Προμηθέα

Οι παίκτες του Άρη συνέχισαν το Σάββατο (28/11) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Προμηθέα με εσωτερικό διπλό ενώ την Κυριακή (29/11) έχουν ρεπό.

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (05/12, 17:00) για την Basket League.

Οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη προπονήθηκαν το Σάββατο (28/11) παίζοντας εσωτερικό διπλό ενώ την Κυριακή (29/11) θα έχουν ρεπό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης συνέχισε σήμερα (28/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Προμηθέα (05/12, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.  Από τη στιγμή που δεν βρέθηκε αντίπαλος για τη διεξαγωγή φιλικού, αποφασίστηκε να χωριστούν οι παίκτες σε δύο ομάδες και να παίξουν εσωτερικό διπλό, σε συνθήκες επίσημου αγώνα.

Οι «κίτρινοι» θα έχουν αύριο (29/11) ρεπό και από τη Δευτέρα (30/11) θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Πάτρας, με τον Σάββα Καμπερίδη να περιμένει και την επιστροφή των δυο διεθνών, του Δημήτρη Φλιώνη και του Milan Milosevic, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ