Βεργίνης : «Χαρά, τιμή και ευθύνη να αγωνίζομαι στον Ηρακλή»

Βεργίνης : «Χαρά, τιμή και ευθύνη να αγωνίζομαι στον Ηρακλή»

Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Δημήτρης Βεργίνης, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον σύλλογο και ζήτησε στήριξη από τον κόσμο του «Γηραιού».

Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, Δημήτρης Βεργίνης, μίλησε στη σελίδα του συλλόγου. Συγκεκριμένα ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια του «Γηραιού» ενώ ζήτησε και στήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στις 29/11/1908 ιδρύεται ο αρχαιότερος εν ενεργεία σύλλογος της πόλης μας, ο Ηρακλής. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να αγωνίζομαι σε έναν τέτοιο ιστορικό σύλλογο, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη, γνωρίζοντας το βάρος της φανέλας που φοράω. Εύχομαι τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής να έχει τις επιτυχίες που του αξίζει σε όλα τα τμήματα, αλλά και τη συμπαράσταση και στήριξη τόσο της πολιτείας, όσο και ιδιωτών.

Προσωπικά θέλω να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να βοηθήσει και να στηρίξει την ομάδα, διότι διανύουμε μια χρονική περίοδο που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για όλους μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε τη νέα γενιά που έρχεται και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτήν. Χρόνια πολλά στον Ηρακλή, χρόνια πολλά στον Γηραιό, στην ομάδα των παλιών Θεσσαλονικιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ