Καμπερίδης : «Έτσι πρέπει ο Άρης να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ»

Καμπερίδης : «Έτσι πρέπει ο Άρης να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ»

Η ανάλυση του συνεργάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη για το ματς με την ΑΕΚ στο κλειστό Νίκος Γκάλης.

Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση τόσο διοικητικά όσο και βαθμολογικά, αντιμετωπίζοντας παράλληλα την ΑΕΚ στο Νίκος Γκάλης το Σάββατο (3/2, 17:00 – COSMOTE SPORT4 HD) για την 15η αγωνιστική.

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη Σάββας Καπερίδης, αναφέρθηκε στα όσα πρέπει να κάνουν οι κίτρινοι, προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ προφανώς και είναι πολύ δύσκολο με τις δεδομένες συνθήκες. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και είναι υποχρέωση όλων να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», σημείωσε αρχικά ο Καμπερίδης.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος, η οποία αν παίξει στον ρυθμό που τη βολεύει, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι καθοριστικό για εμάς να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, τα ριμπάουντ και να είμαστε όσο πιο συνεπείς γίνεται στην άμυνά μας στο ένας εναντίον ενός, αφού έχει πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να επιτεθούν, να σκοράρουν και να δημιουργήσουν στο ένας εναντίον ενός και έξω από το πλάνο των συστημάτων».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Φλιώνης σημείωσε με το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Α.Ε.Κ. εκτός έδρας, έπειτα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας για την STOIXIMAN.GR Basket League. Στα δύο αυτά παιχνίδια δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, με συνέπεια να βρισκόμαστε σε κακή βαθμολογική θέση στην STOIXIMAN.GR Basket League, στην οποία επικεντρωνόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Στο αυριανό παιχνίδι, αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει, οφείλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος, έχει γεμάτο ρόστερ με πολλές λύσεις και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να της επιτρέψουμε να πιάσει τον ρυθμό που θέλει και να παρασυρθούμε σε αυτόν. Είναι απαραίτητο να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες από ‘δω και πέρα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να ανέβουμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ