Αθηναίου : «Νίκη με το Λαύριο για να κρατηθούμε ψηλά στο πρωτάθλημα»

Αθηναίου : «Νίκη με το Λαύριο για να κρατηθούμε ψηλά στο πρωτάθλημα»

Δείτε όλα όσα αναφέρει ο Γιάννης Αθηναίου στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το Περιστέρι θα φιλοξενήσει το Λαύριο αύριο Σάββατο (5/12, 19:30) για την Basket League, με τον Γιάννη Αθηναίου να αναφέρει στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως μοναδικός στόχος των γηπεδούχων είναι η νίκη για να μείνει η ομάδα ψηλά στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε την ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο, καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με Στρασμπούρ για το BCL και με Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο του Αθηναίου:

«Μετά από μια εβδομάδα απραξίας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα Προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022, επιστρέφουμε ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα, όπως είναι το Λαύριο στην έδρα μας.

Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αθλητικούς ξένους, πιέζουν πολύ στην άμυνα και προσπαθούν να βρουν εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό τρανζίσιον.Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας, βάζοντας με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Θέλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί από την αρχή του παιχνιδιού, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θα μας κρατήσει ψηλά στο πρωτάθλημα. Διότι, ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια την εβδομάδα που έρχεται τόσο για το Basketball Champions League με αντίπαλο την Στρασμπούρ, όσο και για το πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ