Τιλί, η επιστροφή!

Τιλί, η επιστροφή!

Ο Γάλλος φόργουοντ μπήκε για πρώτη φορά στις προπονήσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στα παρκέ.

Μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και τον τρόπο που ήρθε αυτή το βράδυ της Πέμπτης, η Παρασκευή επιφύλασσε ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός για τον Ολυμπιακό.

Ο Κιμ Τιλί, πραγματοποίησε την πρώτου του προπόνηση με την ομάδα των «ερυθρόλευκων» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Γάλλος φόργουορντ, είχε υποστεί απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυσή του κατά την προθέρμανση της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ο χρόνος από ότι φαίνεται μετράει αντίστροφα για τον Τιλί, ο οποίος θα συνεχίσει το κομμάτι των προπονήσεων χωρίς επαφή και όταν νιώσει έτοιμος, θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής έδωσε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου και θα αγωνιστεί κανονικά με την Κύμη την Κυριακή (16:30) στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ