Φόστερ : «Να… χτίσουμε πάνω στη νίκη επί της Αρμάνι σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Φόστερ : «Να… χτίσουμε πάνω στη νίκη επί της Αρμάνι σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Την επιθυμία του ο Παναθηναϊκός να «χτίσει» κάτι καλό πάνω στη νίκη επί της Αρμάνι, ενόψει της συνέχειας, εξέφρασε ο παίκτης των «πρασίνων», Μάρκους Φόστερ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό αύριο (6/12) και ο Μάρκους Φόστερ φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ μιλώντας τόσο για την Euroleague, όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να… χτίσει πάνω στη νίκη επί της Αρμάνι ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ πρόσθεσε πως το σύνολο του Γιώργου Βόβορα πρέπει να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάρκους Φόστερ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μετά την κακή εμφάνιση και ήττα μας απέναντι στην Βιλερμπάν επιστρέψαμε και παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε μια σπουδαία νίκη στο Μιλάνο. Τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μιας εξαιρετικής ομάδας.

Στο συγκεκριμένο ματς είδαμε ποιος είναι ο τρόπος για να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας με την Ζαλγκίρις είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παραμείνουμε στο ίδιο μονοπάτι και να παρουσιάσουμε και βελτίωση. Στόχος μας να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο παιχνίδι με το παιχνίδι.

Όπως προανέφερα, η νίκη μας επί της Αρμάνι στο Μιλάνο ήταν πολύ σημαντική και μας έχει δώσει εξαιρετική ψυχολογία. Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρχικά έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ιωνικό, όπου στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, ακολουθώντας το πλάνο μας και παράλληλα να διατηρήσουμε το αήττητο στο εγχώριο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ