Καμπερίδης : «Ήμασταν πολύ ψυχωμένοι»

Καμπερίδης : «Ήμασταν πολύ ψυχωμένοι»

Ευχαριστημένος με τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Σάββας Καμπερίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του Προμηθέα Πάτρας.

Ο Άρης επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας στο «Αλεξάνδρειο» με σκορ 94-83 καθαρίζοντας το ματς στην τέταρτη περίοδο. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για την απόδοση της ομάδας τονίζοντας πως έδειξαν χαρακτήρα.

Ακόμη ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον χαμό Κώστα Δαμιανίδη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του η κατάσταση με την πανδημία να βελτιωθεί μετά τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Καμπερίδης:

«Όλο το credit ανήκει σ’ αυτούς. Δεν μπορώ να ξεκινήσω με μπάσκετ. Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμη άνθρωπό μας, τον Κώστα Δαμιανίδη. Στη χώρα, υπάρχουν πολλά σπίτια που πενθούν κι ελπίζω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου. Είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κερδίσουμε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας. Όπως συμβαίνει και σε μας, δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ήμασταν πολύ ψυχωμένοι, ήταν θέμα διάθεσης κι αυτό φαίνεται από την κυριαρχία μας στα ριμπάουντ. Κρατάμε τη διάθεση, το γεγονός ότι ο ένας συμπαραστάθηκε στον άλλον, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάνουμε γιατί έτσι αδικούμε τους εαυτούς μας. Έτσι θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα και θα πάρουμε αποτελέσματα.

Είχαμε δύο στοιχεία στο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο ένας εναντίον ενός και στο transition. Αυτά μας βοήθησαν στο να ανεβάσουμε το σκορ, να βρούμε ρυθμό και μέσα από το ριμπάουντ πήραμε αρκετές κατοχές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ