Σάκοτα : «Οι αναμετρήσεις με τον Άρη είναι πάντα ντέρμπι»

Σάκοτα : «Οι αναμετρήσεις με τον Άρη είναι πάντα ντέρμπι»

Δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη, ο Ντούσαν Σάκοτα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Μπορεί ο Άρης να αντιμετωπίζει πολλά διοικητικά προβλήματα, ωστόσο, όπως τονίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα, το σαββατιάτικο (3/2, 17:00 – COSMOTE SPORT4 HD) παιχνίδι στο Νίκος Γκάλης (για την 15η αγωνιστική) θα είναι δύσκολο για την ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι κάθε αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς έχει χαρακτήρα ντέρμπι, προσθέτοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

«Οι αναμετρήσεις με τον Άρη είναι πάντα ντέρμπι. Δεν έχει σημασία σε ποιο σημείο του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Έχουν και οι δύο, μεγάλη ιστορία πίσω τους, με πολλά Κύπελλα. Θα είναι ντέρμπι αύριο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τα παιδιά προσπαθούν καθημερινά στην προπόνηση, βγάζουν στο παρκέ αυτά που θέλουμε, και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη», ήταν όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Αμφίβολη η συμμετοχή Ντούσαν
Στα αγωνιστικά, χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη. Ο αρχηγός της Ενωσης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση παραμένει αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ