ΠΑΟΚ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Κονατέ, ατομικό ο Μαργαρίτης

ΠΑΟΚ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Κονατέ, ατομικό ο Μαργαρίτης

Με μοναδική απουσία αυτή του Βαγγέλη Μαργαρίτη ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, με τους ασπρόμαυροι να αναφέρουν επίσης πως σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς και ο νέος παίκτης της ομάδας Σαγκαμπέ Κονατέ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προπόνηση του ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της Basket League, απέναντι στη Λάρισα, την Τετάρτη (9/12, 20:00), με τον Κώστα Μέξα να έχει μια σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ, ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ακόμη, στον «δικέφαλο του βορρά» αναφέρουν πως οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τακτική. Τέλος, δόθηκε ειδικό βάρος στην προσπάθεια του να ενσωματωθεί γρήγορα στο σύνολο ο Σαγκαμπέ Κονατέ.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Χωρίς κανένα περιθώριο για ξεκούραση, ο ΠΑΟΚ μπήκε στη νέα εβδομάδα συνεχίζοντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Λάρισα Bread Factory που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου (20:00) στο PAOK Sports Arena.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, αλλά και την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση του Sagabe Konate στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, από ένα χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ το προηγούμενο Σάββατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ