ΠΑΟΚ : «Μέσα» ο Μαργαρίτης, παίζει με Λάρισα

ΠΑΟΚ : «Μέσα» ο Μαργαρίτης, παίζει με Λάρισα

Ο διεθνής φόργουορντ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά και υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση με την Λάρισα (9/12, 20:00).

Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στην αποστολή του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό εξ’ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την Λάρισα (9/12, 20:00).

Οι Ασπρόμαυροι θα υποδεχθούν την ομάδα της Θεσσαλίας, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Κώστα Μέξα, να έχει στη διάθεσή του και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο διεθνής φόργουορντ είχε χάσει τις τελευταίες δύο προπονήσεις, ωστόσο, σήμερα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Λάρισα.

Αξίζε να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του προγράμματος, σύσσωμη η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, ενώ ο Κώστας Μέξας στις δηλώσεις που έκανε για την αναμέτρηση, ανέφερε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία την γνωρίζουμε και την έχουμε αντιμετωπίσει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψεις που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και στις άκρες του παρκέ. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όσο αυτό είναι δυνατό πιο γρήγορα, σεβόμενοι όμως την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα της Λάρισας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ