Αλβέρτης : «Προβληματιστήκαμε από τις τέσσερις σερί ήττες, δεν είναι αυτή η εικόνα μας» (Vid)

Αλβέρτης : «Προβληματιστήκαμε από τις τέσσερις σερί ήττες, δεν είναι αυτή η εικόνα μας» (Vid)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague αλλά και την απόφασή του να βγει μπροστά μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην Cosmote TV για την ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και τους στόχους των «πράσινων» φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το θέμα δεν είναι τι σε φοβίζει, αλλά τι όνειρο έχεις. Δεν είπε κανείς ότι μπλεχτήκαμε σε αυτή την υπόθεση φοβούμενοι κάτι. Μπλεχτήκαμε γιατί έχουμε ένα όραμα, ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις και η θέληση και η αγάπη είναι μεγάλη για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο που πρέπει να μείνει. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά, χωρίς να βάλουμε και τον Covid 19 μέσα, γιατί πραγματικά πρόκειται για καταστάσεις που οι ομάδες περνάνε πολύ δύσκολα, όχι μόνο εμείς.

Σε εμάς έχει και ένα ακόμα αντίκτυπο. Δεν έχουμε εισιτήριο, τα ταξίδια έχουν γίνει πιο δύσκολα. Η μία πτήση γίνεται 3 ή 4. Το κόστος είναι τεράστιο. Ανέβηκε 1-2/3 το μπάτζετ που είχες υπολογίσει για τα ταξίδια. Για να πας στην Ιταλία πρέπει να αλλάξεις 3-4 πτήσεις. Υπολογίζεις ότι θα έχεις κόσμο στο γήπεδο, δεν έχεις κανέναν. Εμείς είμαστε εκεί και προσπαθούμε με τον καλύτερο τρόπο να κρατήσουμε την ομάδα σε ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο και να μην έχει προβλήματα στο τέλος της χρονιάς».

Για τους φετινούς στόχους: «Να βγάλει η ομάδα ένα ανταγωνιστικό και μαχητικό πρόσωπο, να πάρει τα παιχνίδια που μπορεί και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα έχουμε και καλές βραδιές, θα έχουμε και κακές βραδιές. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τις τέσσερις σερί ήττες στην EuroLeague: «Προβληματιστήκαμε γιατί δεν αντικατοπτρίζει την κανονική εικόνα της ομάδας. Ενδεχομένως η ομάδα να χρειάζεται ακόμα δουλειά για να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά παράλληλα έδειξε ότι μπορεί να παίξει ένα καλύτερο μπάσκετ και να κάνει νίκες όπως στο Μιλάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ