Βασιλόπουλος : «Σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, να μάθουμε από τα λάθη μας»

Βασιλόπουλος : «Σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, να μάθουμε από τα λάθη μας»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την απόδοση στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Περιστερίου και αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην απόδοση της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι σε καλή κατάσταση, ενώ επισήμανε πως όλοι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα πρέπει να μάθουν από το κακό διάστημα που είχαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

Για τις εμφανίσεις της ομάδας στα δύο τελευταία ματς: «Προερχόμαστε από δύο κακές ήττες (σ.σ. Λαύριο και Στρασμπούρ) και μια πολύ άσχημη εμφάνιση στο Στρασβούργο για το Basketball Champions League. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, το ξέρουμε αυτό, αλλά πρέπει να αφήσουμε την ήττα πίσω μας».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Οφείλουμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα και να μάθουμε από το κακό διάστημα που είχαμε, ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται απέναντι σ’ έναν Παναθηναϊκό που δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο αντίπαλός μας παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, έχει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ