Ζιάγκος : «Ξέραμε ότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μας κόντρα στον Κολοσσό»

Ζιάγκος : «Ξέραμε ότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ μας κόντρα στον Κολοσσό»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος στάθηκε στα πολύ καλά ποσοστά του Κολοσσό Ρόδου από την περιφέρεια και τόνισε πως ο Πανιώνιος βρέθηκε σε κακή επιθετική ημέρα, γι΄αυτό και ηττήθηκε.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε (70-62) στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου, με τον προπονητή των Κυανέρυθρων, Βαγγέλη Ζιάγκο, να τονίζει πως η ομάδα του βρέθηκε σε κακή ημέρα επιθετικά.

Παράλληλα, ο 42χρονος τεχνικός επισήμανε πως ο Κολοσσός σούταρε με πολύ καλό ποσοστό από την περιφέρεια, γεγονός που πλήγωσε τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τη νίκη. Ξέραμε ότι παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που ανεβάζει κατακόρυφα την ταχύτητα και την παραγωγικότητά του μέσα στην έδρα του. Παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις περνούν δύσκολα εδώ. Ξέραμε, επίσης, ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της, φιλοσοφία και ρόλους. Υπήρχε ένας αρχικός σχεδιασμός που αμυντικά προέβλεπε τον περιορισμό της περιφερειακής δημιουργίας του Κολοσσού.

Εμείς περιορίσαμε τις επιλογές στη δημιουργία, αλλά εκτελεστικά ήταν εξαιρετικά υψηλά τα ποσοστά τριών πόντων που είχε στο πρώτο ημίχρονο, γι’ αυτό δεχθήκαμε 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε προσαρμογές αμυντικά και δεχθήκαμε μόλις 20 πόντους. Αλλά, βρεθήκαμε σε μία κακή ημέρα επιθετικά και δεν είχαμε την υπομονή να κυκλοφορήσουμε την μπάλα για να ελέγξουμε τον ρυθμό, με σετ παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ