ΜακΛίν : «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει»

ΜακΛίν : «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει»

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν στάθηκε στη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού και τόνισε ότι τώρα η ομάδα του καλείται να διαγράψει το ματς με την Φενέρ και να πάει μπροστά...

Μαζί με τους συμπαίκτες κέρδισε την Φενέρ στο ΣΕΦ με 95-70, πραγματοποιώντας το.. restart που είχε ανάγκη η ομάδα του.

Ο λόγος για τον Τζαμέλ ΜακΛίν, ο οποίος στο προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ στάθηκε στη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού όλο αυτό το διάστημα αλλά και την επόμενη μέρα, που ξεκινάει από την Κυριακή και το ματς με την Κύμη.

Αναλυτικά:

«Στο προηγούμενο μπλογκ μου είπα πως παρά τις ήττες που είχαμε υποστεί, ο κόσμος προχωρά και εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι πράξουμε το ίδιο, συνυπολογίζοντας και το γεγονός πως τίποτα δεν έχει χαθεί και εξακολουθούμε να διεκδικούμε όλους τους στόχους μας.

Το ίδιο ακριβώς θα πω τώρα λίγες ώρες μετά τη νίκη μας επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε. Πράγματι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε με αυτοπεποίθηση και βγάλαμε στο παρκέ την πολύ καλή μας δουλειά. Η νίκη αυτή, όμως, από μόνη της δεν σημαίνει κάτι… Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να παραμείνουμε ενωμένοι, όπως κάναμε όλο το δύσκολο διάστημα που μεσολάβησε, γιατί ο δρόμος παραμένει μακρύς. Έχουμε σπουδαία ομάδα, έχουμε ταλέντο και πίστη στις δυνατότητές μας. Οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στο παρκέ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους μας, που χθες γέμισαν το ΣΕΦ. Παρότι το τελευταίο διάστημα τους είχαμε στενοχωρήσει, παρέμειναν στο πλευρό μας και με την φωνή τους μας έδωσαν δύναμη και εξτρά κίνητρο να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Τους έχουμε πραγματικά ανάγκη και είμαι σίγουρος πως και στην συνέχεια θα έχουμε την στήριξή τους.

Από κει και πέρα, για εμάς ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε αποτελεί παρελθόν. Έχουμε στρέψει την προσοχή μας και την συγκέντρωσή μας στο αυριανό παιχνίδι με την Κύμη στο ΣΕΦ. Θέλουμε να μπούμε από το ξεκίνημα δυνατά και να μην αφήσουμε στον αντίπαλό μας κανένα περιθώριο. Επιπλέον, στόχος μας είναι να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την απόδοσή μας, δεδομένου ότι ακολουθεί και ο εκτός έδρας αγώνας με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ