Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 69-67 (vid)

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 69-67 (vid)

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος με τον Δημήτρη Αγραβάνη ο Προμηθέας και επικράτησε του σκληροτράχηλου Κολοσσού με 69-67 στην Πάτρα.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το Προμηθέας – Κολοσσός στην Πάτρα στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Basket League, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να δίνει τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Με τη νίκη αυτή, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και ανέβηκε στο 2-1, ενώ από την άλλη, ο Κολοσσός έπεσε στο 2-5.

Για τους Πατρινούς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιαννόπουλο, Φαγέ και Τζέιμς, 18 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Ντάνι Αγκμπελέσε. Πολύ καλός για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 17 πόντους είχε ο Δημήτρης Αγραβάνης με 8 ριμπάουντ, που ήταν πολύ καθοριστικός με τις βολές του στο τέλος.

Για τους Ροδίτες, 14 πόντους σημείωσε ο Θοδωρής Ζάρας, 12 ο Βασίλης Ξανθόπουλος και από 10 οι Ντόμινικ Άρτις και Μιχάιλο Άντριτς.

Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στον Προμηθέα, με τους Πατρινούς να παίρνουν μάλιστα διψήφια διαφορά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός ανέβασε «στροφές» και κατάφερε με ένα εκπληκτικό σερί να προηγηθεί (31-36)! Εν συνέχεια ο Προμηθέας βρήκε και πάλι ρυθμό, με τον αγώνα να συνεχίζεται στην «κόψη του ξυραφιού».

Τελικά, λίγο πριν το φινάλε και με το σκορ να είναι στο 64-65, ο Δημήτρης Αγραβάνης ευστόχησε σε δύο βολές και έβαλε ακόμα ένα καλάθι στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του (69-67).

Τα δεκάλεπτα: 19-6, 35-36, 53-54, 69-67.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ