Διπλό, «πράσινο» ρεκόρ για τον «500άρη» Μπέντιλ

Διπλό, «πράσινο» ρεκόρ για τον «500άρη» Μπέντιλ

Την πιο παραγωγική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Μπεν Μπέντιλ στο ματς με το Περιστέρι.

Δύο ατομικά ρεκόρ πέτυχε ο Μπεν Μπέντιλ στο ματς με το Περιστέρι όπου ξεχώρισε με την παρουσία του και συνέβαλλε στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού.

Όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Απέναντι στην πρώην ομάδα του (Περιστέρι) αλλά και τον προπονητή που τον έφερε αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια τον πήγε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης), ο Μπεν Μπέντιλ έκανε την πιο παραγωγική εμφάνιση του με τα πράσινα, σημειώνοντας δύο ατομικά ρεκόρ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας ενώ παράλληλα έφτασε τους 500 πόντους στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

Ο Γκανέζος φόργουορντ σημείωσε 15 πόντους ξεπερνώντας κατά τρεις την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, εκείνη του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels. Στην περσινή σεζόν δεν είχε φτάσει σε διψήφια επίδοση σε έξι ματς στη Stoiximan Basket League και σε 23 ματς στην Ευρωλίγκα, όμως φέτος έχει ήδη τρεις διψήφιες επιδόσεις καθώς πέραν των δύο που είχε ως τώρα στο Πρωτάθλημα, είχε 11 και κόντρα στη Χίμκι στην Ευρωλίγκα.

Ατομικό ρεκόρ στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ είναι και οι 16 βαθμοί που είχε στο ranking, έναν παραπάνω από το περσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (15).

Παράλληλα ο Μπέντιλ με τους 15 πόντους που είχε σήμερα κόντρα στο Περιστέρι, στο 45ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League, ξεπέρασε τους 500.

Κατά τα άλλα…

*Ξεχωριστό ήταν το σημερινό ματς για τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο διεθνής γκαρντ συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League στην οποία έκανε ντεμπούτο πριν από 10 χρόνια, στις 23 Οκτωβρίου 2010 (Άρης-Ολυμπιακός 65-78).

Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ έκανε τις 74 από αυτές τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και τις υπόλοιπες με εκείνη του Άρη.

*Με τους οχτώ πόντους που είχε κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τους 600 στην 92η εμφάνιση του στην κατηγορία.

Ο Μπουρούσης τα έχει 300

Απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε μία από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της καριέρας του. Ήταν το 300ό παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής σέντερ που έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία στις 28 Οκτωβρίου 2001 (ΚΑΟΔ-ΑΕΚ 82-94), έγινε ο 47ος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό.

Ακόμη…

*Ο Μάρβιν Τζόουνς με τα τρία ριμπάουντ που είχε στο ΟΑΚΑ, έφτασε τα 200 σε 31 συμμετοχές στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Το Περιστέρι έγινε η πρώτη ομάδα του φετινού Πρωταθλήματος που δεν είχε παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων σε ένα παιχνίδι της. Πριν το ματς του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο και ο Άρης κόντρα στον Ηρακλή είχαν από έναν μόνο παίκτη με 10+ πόντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ