ΠΑΟΚ : Ατομικό ο Μαργαρίτης, αμφίβολος για το ματς με τον Κολοσσό

ΠΑΟΚ : Ατομικό ο Μαργαρίτης, αμφίβολος για το ματς με τον Κολοσσό

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο και στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί εαν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να εξακολουθεί να κινείται με ατομικό πρόγραμμα, βρέθηκε δύο φορές σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού, στη Ρόδο, με τον Κολοσσό, για την 8η αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο, «ενθύμιο» που απέκτησε στο τελευταίο, εντός έδρας, ματς με τον Αρη (13/12), με συνέπεια να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό, στον οποίο προετοιμάζονται οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Γεγονός που πιθανότατα θα γίνει και αύριο το πρωί, στην τελευταία προπόνηση που θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι» στη βάση τους, πριν αναχωρήσουν για το σμαραγδένιο νησί, με τον Αρη Λυκογιάννη να αισιοδοξεί πως θα έχει κανονικά στα πλάνα του τον διεθνή φόργουορντ.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο, πλέον, πριν από κάθε αγώνα της ομάδας, τεστ για Covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ