Μάντζαρης : «Ήταν η ώρα να γυρίσω σπίτι μου»

Μάντζαρης : «Ήταν η ώρα να γυρίσω σπίτι μου»

Μέσω του προσωπικού του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ως παίκτης πλέον του Περιστερίου, αποκάλυψε τα συναισθήματά του και τους στόχους στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επέστρεψε και επίσημα στην ομάδα του Περιστερίου μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια!

Ο Έλληνας γκαρντ ετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας των Δυτικών Προαστίων και στο πλαίσιο αυτό, έγραψε στον ΕΣΑΚΕ για τα συναισθήματά του, τους στόχους, αλλά και το προσεχή παιχνίδι με τη Λάρισα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι μου,

Επιστροφή στα παλιά μου λημέρια λοιπόν…

Έπειτα από τρεις μήνες πέρυσι και τρεις μήνες φέτος στον Προμηθέα Πάτρας, τον οποίον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και πάνω απ’ όλους τον κόουτς Γιατρά που με εμπιστεύτηκε, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, στο Περιστέρι.

Οι απαιτήσεις ξεκινάνε με το καλημέρα, το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα με τη Λάρισα που θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί είναι μια ομάδα η οποία προέρχεται από μία εντός έδρας ήττα από τον Άρη, οπότε σίγουρα θα πρέπει να αντιδράσουν, ενώ δεν έχουν τίποτε να χάσουν παίζοντας σε μια έδρα όπως είναι το Περιστέρι.

Εμείς, από την άλλη πλευρά, είμαστε μία καινούργια ομάδα, καθώς έχουν έρθει τέσσερεις καινούργιοι παίκτες και δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να «δέσουμε» ως σύνολο.

Θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, προκειμένου να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη.

Βαγγέλης Μάντζαρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ