«Βόμβα» από τον Παναθηναϊκό με Μαντζούκα!

«Βόμβα» από τον Παναθηναϊκό με Μαντζούκα!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Λευτέρη Μαντζούκα, το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτει το ελληνικό μπάσκετ και τον εντάσσει άμεσα στο δυναμικό του.

Μία σπουδαία μεταγραφή έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν το τέλος του 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει συμφωνήσει με τον Προμηθέα Πάτρας για την αγορά του Λευτέρη Μαντζούκα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, για το οποίο έχουν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός και αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έγκαιρα και εξασφάλισε τις υπηρεσίες του για το μέλλον.

Το κόστος για την αγορά του Μαντζούκα θα φτάσει τις 300.000 ευρώ, αφού αυτό το ποσό είναι το buy-out που προβλέπεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Παναθηναϊκός θα το καταβάλλει και θα αποκτήσει τα δικαιώματα του 17χρονου φόργουορντ.

Η μεταγραφή θα έχει άμεσο αντίκτυπο, αφού ο Μαντζούκας θα ενταχτεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ύψους 2,07μ. αθλητής μέτρησε 7 εμφανίσεις στο Eurocup την τρέχουσα σεζόν, έχοντας ρόλο στα πλάνα του Μάκη Γιατρά (6,7π., 2ρ. κατά μέσο όρο).

Στο εκτός έδρας ματς του Προμηθέα κόντρα στην Γκραν Κανάρια, ο Μαντζούκας έπαιξε 32 λεπτά στο παρκέ και σκόραρε24 πόντους με 3/4 δίποντα, 6/6 τρίποντα και 6 ριμπάουντ! Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα μετά από εκείνο το ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έθεσε υπό παρακολούθηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ