Ηρακλής-Λαύριο 60-77 : Πέρασε εύκολα από το «Ιβανώφιο» το Λαύριο

Ηρακλής-Λαύριο 60-77 : Πέρασε εύκολα από το «Ιβανώφιο» το Λαύριο

Ένα εύκολο απόγευμα είχε το Λαύριο κόντρα στον Ηρακλή αφού επικράτησε του «γηραιού» με σκορ 77-60 για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, το Λαύριο πέρασε εύκολα από το «Ιβανώφειο» επικρατώντας του Ηρακλή με σκορ 77-60 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 4-3, ενώ από την άλλη το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ανέβηκε στο 3-3 και την όγδοη θέση του πίνακα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τάισον Κάρτερ με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ, έχοντας από κοντά τον Γκλεν Κόζεϊ με 12 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Καββαδάς που ήταν ο μόνος… διψήφιος με 12 πόντους.

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε μία πρώτη περίοδο που δεν είχε προηγούμενο αφού οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου εκτέλεσαν μόλις ένα δίποντο και δώδεκα τρίποντα (1/1 δίποντα, 4/12 τρίποντα)!

Το Λαύριο ήταν αυτό που κρατούσε τα ηνία του ματς, ελέγχοντας τον ρυθμό, και έχοντας μια καλή διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 44-34 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο να κρατήσουν ένα καλό προβάδισμα παίρνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ