Αυτός είναι ο σέντερ που θα ξεσηκώνει το ΟΑΚΑ με τα καρφώματά του (vids)

Αυτός είναι ο σέντερ που θα ξεσηκώνει το ΟΑΚΑ με τα καρφώματά του (vids)

Το προφίλ του ΝΒΑer Άντριαν Πέιν, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της front line των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Άντριαν Πέιν είναι επί της ουσίας παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά. Μένουν μόνο τα διαδικαστικά για την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πρασίνων, δηλαδή η ανταλλαγή των τελικών εγγράφων κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα. Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε επαφές με την αντίστοιχη του Αμερικανού σέντερ το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως η μεταγραφή είναι πάρα πολύ κοντά στο να πάρει σάρκα και οστά.

Ο 26χρονος NBAer έχει ύψος 2.08 μέτρα και καλύπτει τη θέση του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ, με την ίδια ευκολία. Στις 26 Ιανουαρίου έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ και ο προπονητής του τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ αμέσως εισηγήθηκε για τη μεταγραφή.

Ο Πέιν συνολικά στην μπασκετική του καριέρα μετράει 107 συμμετοχές στο ΝΒΑ με μέσο όρο 4 πόντους και 2.9 ριμπάουντ, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια μετρώντας 4.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ, 0.3 κοψίματα, 0.4 κλεψίματα και 0.8 λάθη. Μάλιστα, πριν μείνει ελεύθερος, είχε δοθεί στη θυγατρική ομάδα του Ορλάντο, τους Λέικλαντ Μάτζικ που αγωνίζονται στην G-League.

Ο (όπως όλα δείχνουν) νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, αποφοίτησε από το Michigan State το 2014, έχοντας κάνει εξαιρετική κολεγιακή καριέρα. Στους Spartans αποτέλεσε τον ψηλό – στυλοβάτη για όλα τα χρόνια της παρουσίας του εκεί, ενώ το 2014 είχε επιλεχθεί στο Νο15 του Draft από τους Aτλάντα Χοκς.

Ο σέντερ από το Οχάιο έχει αγωνιστεί σε Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, από τους οποίους όπως αναφέραμε προηγουμένως αποδεσμεύτηκε στις 26 του προηγούμενου μήνα, καθώς το όνομά του, μαζί με άλλα, είναι στο κατηγορητήριο για τον βιασμό μιας φοιτήτριας το 2010.

Όπως και να ‘χει, ο Πέιν αποτελεί έναν ικανότατο και αθλητικό ψηλό ο οποίος αναμένεται να δώσει μεγάλη βοήθεια στον Παναθηναϊκό και αν μη τι άλλο να καθηλώσει το μπασκετικό κοινό με τα καρφώματά του.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τον Άντριαν Πέιν εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=B7A85u-Ruvg

https://youtu.be/TSZ0gNZYepQ

https://youtu.be/HeufYTG5LuM

https://youtu.be/CI9nERh4y_U

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ