ΚΑΕ Άρης : «Εξοφλήθηκε το γραμμάτιο του Κολοσσός-ΠΑΟΚ»

ΚΑΕ Άρης : «Εξοφλήθηκε το γραμμάτιο του Κολοσσός-ΠΑΟΚ»

Ολομέτωπη επίθεση των «κιτρινόμαυρων» στην ΚΕΔ και στους διαιτητές του παιχνιδιού με τους Ροδίτες.

Μετά τα έντονα παράπονα που εξέφρασαν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» στους διαιτητές και στον παρατηρητή διαιτησίας του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου, η ΚΑΕ εξέδωσε μία καυστική ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απόψε, γίναμε μάρτυρες μιας από τις πιο σφαγιαστικές διαιτησίες των τελευταίων χρόνων, με «εκτελεστές» τους Τσαρούχα, Παναγιώτου, Παντελίδη και ηθικό αυτουργό την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. των Παπαδημητρίου, Κορομηλά, Ταβουλαρέα, Τανατζή, Μητσόπουλου.

Όσα έγιναν την περασμένη βδομάδα στον αγώνα του Χολαργού/Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ, ήταν προφανώς ένα γραμμάτιο, που έπρεπε να εξοφληθεί. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο για να σε σφαγιάσουν με ένα ανύπαρκτο πέναλτι ή ένα αμφισβητούμενο οφ σάιντ. Στο μπάσκετ, οι διαιτητές μπορούν να «ροκανίζουν» μια ομάδα λίγο-λίγο, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που έγινε στον αποψινό αγώνα.

Όμως, ο ΑΡΗΣ, παρότι δεν είχε την επιθυμητή εικόνα σε μεγάλο διάστημα του ματς, δεν τους έκανε τη χάρη να παραδοθεί, ώστε να μην φανούν τα παραπάνω. Η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι, μειώνοντας στους έξι πόντους κι εκεί το διαιτητικό τρίο αναγκάστηκε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλης της Ελλάδας. Ο τρόπος, με τον οποίο καθάρισε στεγνά τους καλύτερους, σήμερα, παίκτες της ομάδας μας, θα μείνει χαραγμένος για πολύ καιρό στη μνήμη όσων παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Κύριοι, σας ενημερώνουμε για τα εξής: Ο ΑΡΗΣ μπορεί να δίνει αγώνα για την επιβίωσή του, όμως δεν θα γίνει βορά στα διαιτητικά παιχνιδάκια, που βλέπουμε φέτος από αγώνα σε αγώνα. Οι ισορροπίες στη φετινή Basket League είναι πολύ λεπτές και κάθε αποτέλεσμα παίζει το ρόλο του. Δεν θα δεχθούμε να χάνουμε παιχνίδια από εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις και εξόφληση άλλων γραμματίων.

Είναι λυπηρό, ενώ όλοι επιθυμούμε και ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, να αναρωτιόμαστε τι θα είχε συμβεί και πως θα τελείωνε ο αγώνας, αν σήμερα το «Nick Galis Hall» ήταν γεμάτο.

Εξυπακούεται ότι θα ζητήσουμε από την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. την έκθεση του Παρατηρητή διαιτησίας της αναμέτρησης, Γιώργου Τανατζή, για την προκλητική εναντίον μας διαιτησία, που είδε όλη η Ελλάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες της.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε στη διαιτητική τριάδα, χρόνια πολλά, με υγεία πάνω απ’ όλα και μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα, καλές καλοκαιρινές διακοπές. Στο «Nick Galis Hall», δεν θέλουμε να τους ξαναδούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ