Γκρέι : «Να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη και να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Γκρέι : «Να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη και να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Στίβεν Γκρέι μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 3 Ιανουαρίου συνεχίζει το Περιστέρι.

Ο Στίβεν Γκρέι μίλησε για τον αγώνα κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη για να φτάσει στη νίκη.

«Δεν μπορέσαμε να κλείσουμε την χρονιά έτσι όπως θέλαμε, με την ήττα που κάναμε από τον Προμηθέα στην Πάτρα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με φρεσκάδα τη νέα σεζόν που έρχεται, κερδίζοντας μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο Στίβεν Γκρέι αναφερόμενος στην επικείμενη αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να αφήσουμε πίσω ό,τι κακό έχει συμβεί από πλευράς αποτελεσμάτων και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να το κερδίσουμε».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν οι «κυανοκίτρινοι» κόντρα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου, είπε:

«Πρέπει να περιορίσουμε τα γρήγορα καλάθια που θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ κυρίως στον αιφνιδιασμό και γενικά να τους αποτρέψουμε από το να πετύχουν εύκολους πόντους. Και αυτό θα το πετύοχυμε παίζοντας πολύ δυνατά στην άμυνα και ελέγχοντας εμείς τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και τα ριμπάουντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ