Αναβολή της Γ.Σ και κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ Άρης

Αναβολή της Γ.Σ και κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ Άρης

Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η Γ.Σ. της ΚΑΕ Άρης για τη μεταβίβαση των μετοχών με αποτέλεσμα οπαδοί της ομάδας να ετοιμάζονται να κάνουν κατάληψη στα γραφεία της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης δεν εγγυάται την αποπληρωμή των χρεών της ΚΑΕ, με την άρνησή του αυτή να αποτελεί τροχοπέδη στην επίλυση του προβλήματος (μεταβίβαση των μετοχών) που έχει δημιουργηθεί στο μπασκετικό τμήμα.

Όπως είναι γνωστό, υπάρχει ένα γκρουπ επιχειρηματιών (Καπάζογλου, Ζουλιάμης, Νικολός) με την παράλληλη παρουσία του Λ. Αρβανίτη που προτίθεται να αγοράσει τις μετοχές της ΚΑΕ, υπό κάποιες προϋποθέσεις όμως. Δέχονται να πληρώσουν οι ίδιοι σχεδόν το 50% των χρεών, φτάνει ο Λάσκαρης να πληρώσει (ή να εγγυηθεί ότι θα το πράξει άμεσα) το χρέος της ΚΑΕ προς το Δημόσιο. Και εκεί είναι που κολλάει η μεταβίβαση μετοχών καθώς ο ιδιοκτήτης των κιτρινόμαυρων αρνείται να δεσμευτεί.

Χαρακτηριστικό είναι πως εξ’ αιτίας της κωλυσιεργίας αυτής, ενεργοποιήθηκε η απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA, ενώ την Πέμπτη (8/2), συζητείται η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής για χρέη σε παίκτες και μάνατζερ, ενώ ακόμα εκκρεμούν δόσεις στους τωρινούς παίκτες του συλλόγου αλλά και για τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα.

Στη Γ.Σ. που ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να μην είναι παρόντες στη διαδικασία, κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας. Λύση όπως είναι αναμενόμενο δεν βρέθηκε και επειδή το ζήτημα είναι φλέγον για την ΚΑΕ, ζητήθηκε από το μέλος της 5μελούς επιτροπής του Α.Σ. για το πρόβλημα της ομάδας Μπάσκετ, Χρήστο Γρόλλιο, την αναβολή των εργασιών για 10-12 ημέρες.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί πιθανώς την Πέμπτη (15/2), ενώ υπάρχει πληροφορήσει πως οι οπαδοί του Άρη θα προβούν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ, μέχρι να βρεθεί κάποια στιγμή λύση στο πρόβλημα της ομάδας!

Η αναβολή αυτή θα δώσει στους εμπλεκόμενους περισσότερο χρόνο, ώστε να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες μεταβίβασης της διοίκησης και των μετοχών της ομάδας από τον κ.Λάσκαρη και αναλόγως μετά να γίνουν νομικές κινήσεις. Η ομάδα Καπάζογλου που αποχώρησε και αυτή από τη Γενική Συνέλευση, θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, στην προσπάθειά τους να σώσουν το τμήμα από ολέθριες επιπτώσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ