Αρσενόπουλος : «Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Αρσενόπουλος : «Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι κόντρα στην ΑΕΚ»

Μια πιο βελτιωμένη εικόνα θα χρειαστεί να παρουσιάσει ο Κολοσσός Ρόδου κόντρα στην ΑΕΚ όπως δήλωσε ο γκαρντ της ομάδας, Νίκος Αρσενόπουλος.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται ο Κολοσσός Ρόδου εν όψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους» (2/1, 20:00). Ο Νίκος Αρσενόπουλος μίλησε για τον αγώνα και ανέφερε πως οι παίκτες του Κολοσσού θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί και βελτιωμένοι κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ στο kolossosbc.gr:

«Καλή Χρονιά σε όλους! Ερχόμαστε από μία καλή νίκη κόντρα στον Άρη. Ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, που τη χρειαζόμασταν, για τη συνέχεια.

Έχουμε χάσει ορισμένα ματς στον πόντο, που μας κόστισαν και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση που είμαστε τώρα. Γι’ αυτό, θέλαμε αυτή τη νίκη. Στις προπονήσεις δουλεύουμε σωστά, δυνατά και με μεγάλη ενέργεια και πιστεύουμε ότι αυτό μας βγει και στη συνέχεια.

Όσον αφορά στο ματς με την ΑΕΚ, στοχεύουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, παρουσιάζοντας μία βελτιωμένη εικόνα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε πλάνο από τους προπονητές και αν το ακολουθήσουμε, πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ