Άρης : Προσπάθειες για απεμπλοκή του Λάσκαρη

Άρης : Προσπάθειες για απεμπλοκή του Λάσκαρη

Μετά τη διακοπή της έκτακτης γενικής συνέλευσης στην ΚΑΕ Άρης, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων συνεχίζουν να ψάχνουν λύσεις προκειμένου ο Νίκος Λάσκαρης να απομακρυνθεί τελείως από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η χθεσινή, έκτακτη, γενική συνέλευση που έγινε με πρωτοβουλία του ΑΣ Αρης, με αντικείμενο συζήτησης τη δυσχερή θέση της ομάδας εξαιτίας της διοίκησης του Νίκου Λάσκαρη, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η διαδικασία που υλοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την παρουσία μελών του συλλόγου, αλλά και πενταμελούς επιτροπής, που ορίστηκε πρόσφατα, από δύο διαφορετικές πλευρές επιχειρηματιών που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της εταιρείας.

Η συνέλευση άρχισε με ανάλυση των δεδομένων της ΚΑΕ και στην πορεία αποφασίστηκε η διακοπή της και η συνέχισή της μετά από δύο περίπου εβδομάδες, με το σκεπτικό πως εξακολουθούν να υφίστανται επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, προκειμένου να απεμπλακεί ο Λάσκαρης από την εταιρεία.

Κινητοποιήσεις για την ΚΑΕ Αρης ετοιμάζουν και οπαδοί της ομάδας, έχοντας την πρόθεση να προβούν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της εταιρείας που εδρεύουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ