Αρης : Χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς κόντρα στον Ιωνικό

Αρης : Χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς κόντρα στον Ιωνικό

Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν βρίσκονται στη διάθεση του Καμπερίδη για το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Αρης στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (3/1), για την 10η αγωνιστική της Basket League, καθώς ο Σάββας Καμπερίδης δεν υπολογίζει στους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.

Ο Μιλόσεβιτς δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα και ως εκ τούτου τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπως επίσης και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ο οποίος επίσης είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για τους αγώνες που ακολουθούν. Οι δύο παίκτες τέθηκαν εκτός αποστολής και δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. «Καταρχάς, να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην κοινωνία. Γνωρίζουμε καλά ότι χάσαμε την ευκαιρία να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία, καθώς προσεγγίσαμε τον αγώνα με τον Κολοσσό, με λάθος νοοτροπία.

O επόμενος αντίπαλος είναι μια ομάδα με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, μακρινό σουτ και αθλητικότητα. Mε την αλλαγή προπονητή και την προσθήκη των νέων παικτών, έχει αλλάξει επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς αμυντικά, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε ομαδικά και έξυπνα στην επίθεση, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ