Μεσολόγγι-Προμηθέας Πάτρας 82-88

Μεσολόγγι-Προμηθέας Πάτρας 82-88

Ο Προμηθέας δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του Μεσολογίου εκτός έδρας με σκορ 88-82.

Ο Προμηθέας Πάτρας πραγματοποιώντας ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο και μία ακόμη καλύτερη τρίτη περίοδο επικράτησε του Μεσολογγίου με σκορ 88-82 εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Μάκη Γιατρά ανεβάζει το ρεκόρ της στο 4-2 μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία αφού έχει τέσσερα ματς λιγότερα, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον στο 3-7.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Προμηθέα να έχει τα ηνία του ματς και να κρατά μια μικρή διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι το ημίχρονο.

Η τρίτη περίοδος ήταν ουσιαστικά αυτή που έκρινε την αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν αρκετά καλά και να τρέχουν ένα επιμέρους 23-17.

Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο το Μεσολόγγι προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση, ωστόσο δεν κατάφερε πολλά πέραν του να κατεβάσει τη διαφορά.

Κορυφαίοι για τον Προμηθέα ήταν οι Ντάνι Αγκμπελίζ και Τζεράι Γκράντ με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν ο Τσαντ Μπράουν με 22 πόντους και ο Τόντρικ Γκότσερ με 21.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ