Γιατράς : «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε»

Γιατράς : «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε»

Ο Προμηθέας νίκησε στο Μεσολόγγι, αλλά ο Μάκης Γιατράς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Μόνο τη νίκη κρατάει ο Μάκης Γιατράς. Ο Προμηθέας έκανε ποδαρικό με το… δεξί στο 2021, με την ομάδα της Πάτρας να επικρατεί εκτός έδρας του Μεσολογγίου.

Παρόλα αυτά, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Μάκης Γιατράς επεσήμανε πως δεν είναι ευχαριστημένος από το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του.

«Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής, όπως π.χ. με τον Γιάννη Αγραβάνη που δεν έπαιξε, ενώ το Μεσολόγγι παρατάχθηκε πλήρες.

Κρατάμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε. Θέλουμε πολλή περισσότερη δουλειά. Σήμερα, βέβαια, διαβάσαμε και τιμωρήσαμε τα mismatch, αλλά, νομίζω πως δεν είμαστε ακόμα η ομάδα που ονειρευόμαστε. Πιστεύω πως με τον καιρό θα γίνουμε. Δεν είναι αυτή η ομάδα μας. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο προπονητής του Προμηθέα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τα αδέρφια Γκραντ: «Είναι και οι δυο πολύ έμπειροι παίκτες. Έχουν αφήσει τα διαπιστευτήριά τους στο μπάσκετ. Ο Τζέριαν είναι μαζί μας μόλις 3 ημέρες, όμως μπήκε μέσα στο παρκέ και μας βοήθησε. Το ίδιο και ο Τζεράι, που είχε παίξει και κόντρα στο Περιστέρι. Πιστεύω ότι και τα νέα παιδιά θα γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ