Σερέλης : «Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ» (vid)

Σερέλης : «Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης πετούσε στα σύννεφα μετά τη μεγάλη νίκη του Λαυρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ως τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Λαυρίου χαρακτήρισε ο Χρήστος Σερέλης τον θρίαμβο της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε:

Για το γούρι του: «Παίζουμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, όλοι έχουμε γούρια, αλλά η εμφάνιση των παιδιών ήταν απίστευτη σήμερα. Δεν έχω λόγια».

Για την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη: «Ορισμένα πράγματα εξηγούνται, αλλά η ψυχή, η καρδιά και ο τρόπος που δουλέψανε τα παιδιά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, είναι εκπληκτικός. Είναι η θέληση που δείχνουνε ακόμη και στις προπονήσεις. Περιττό να το πούμε ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη και εμφάνιση που έχουμε κάνει ποτέ».

Για την άμυνα που έπαιξε η ομάδα του: «Παίξαμε επιθετική άμυνα. Είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στα κλεψίματα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε τρομερή ενέργεια, Οι παίκτες έδωσαν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους».

Για το ότι μετά την ΑΕΚ νίκησε και τον Παναθηναϊκό: «Έξι χρόνια εδώ δείχνουμε ένα πρόσωπο που αρέσει στον κόσμο. Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ. Όχι τη νίκη. Μας είχε πάρει κάποια πράγματα με λάθος τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ