Πασκουάλ : «Το All Star Game θα κάνει καλό στο πρωτάθλημα»

Πασκουάλ : «Το All Star Game θα κάνει καλό στο πρωτάθλημα»

O Τσάβι Πασκουάλ συγκέντρωσε 10.664 ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού, μπροστά από τους Παναγιώτη Γιαννάκη του Άρη (7.472), Γιάννη Σφαιρόπουλο του Ολυμπιακού (6.322).

Βρίσκεται στην Ελλάδα για δεύτερη σεζόν και έχει προλάβει ήδη, μεταξύ άλλων, να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Τώρα, ετοιμάζεται και για την πρώτη του συμμετοχή σε παιχνίδι AllStarGame, καθώς πρώτευσε στην ψηφοφορία των προπονητών για το ΕΚΟ AllStarGame’18.

Ο λόγος φυσικά για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος όπως έγραψε ο ΕΣΑΚΕ, συγκέντρωσε 10.664 ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού, μπροστά από τους Παναγιώτη Γιαννάκη του Άρη (7.472), Γιάννη Σφαιρόπουλο του Ολυμπιακού (6.322), Ηλία Παπαθεοδώρου του ΠΑΟΚ (4.931) και Χρήστο Σερέλη – οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών – του Λαυρίου Megabolt (4.357).

Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods που θα βρίσκεται μαζί με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο των Greek Stars μίλησε στο esake.gr για την επιλογή του αλλά και το τι περιμένει από το EKO All Star Game ’18 που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-11/2) στην Πάτρα και το κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος».

-Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία διοργάνωση τo All Star Game επιστρέφει. Πιστεύετε πως μια τέτοια διοργάνωση μπορεί να βοηθήσει την εικόνα του πρωταθλήματος;

«Θεωρώ πως πάντα είναι ωραίο και ευχάριστο να βρίσκονται μαζί οι καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος. Σίγουρα πρόκειται για κάτι όμορφο και θα κάνει καλό στην εικόνα του πρωταθλήματος».

– Για τους ίδιους τους παίκτες και τους προπονητές που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή, τι ακριβώς σημαίνει;

«Θυμάμαι πως μέχρι πριν τρία χρόνια η συμμετοχή στο All Star Game του ΝΒΑ ήταν κάτι ιδιαίτερο για όλους. Μετά τα τελευταία All Star Game στο NBA, νιώθω ότι δεν αισθάνονται ακριβώς το ίδιο. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Νομίζω, όμως, σε ό,τι αφορά την ελληνική διοργάνωση πως πρόκειται για μια καλή ιδέα».

– Παραδοσιακά, μετά από τις πρώτες διοργανώσεις, επιλέγονται πόλεις της περιφέρειας. Πως σας φαίνεται η επιλογή της Πάτρας;

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να πάμε εκεί για το All Star Game. Πρόκειται για μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ με παράδοση και πολλούς φιλάθλους. Θεωρώ, λοιπόν, πολύ σωστό που αυτή η διοργάνωση θα γίνει εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Πάτρα».

– Θα είναι η πρώτη σας συμμετοχή σε All Star Game. Είναι κάτι που το περιμένατε;

«Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια… Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτού που με ψήφισαν και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην τιμή που μου έκαναν».

– Ποια είναι τα μηνύματα περνούν προς τον κόσμο, μέσα από μια διοργάνωση όπως το ΕΚΟ All Star Game ‘18;

«Πιστεύω πως το πιο σημαντικό μήνυμα που θα πρέπει να περάσει προς όλους, είναι να ευχαριστηθούν το άθλημα. Να ευχαριστηθούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Εξάλλου, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ, αυτός είναι ο λόγος που είμαστε επαγγελματίες: να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους. Να τους κάνουμε να χαίρονται το άθλημα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο και ευχάριστο σαββατοκύριακο, που όλοι θα χαρούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ