Γκίκας : «Προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό, να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Γκίκας : «Προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό, να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Αποφασισμένος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Γκίκας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (10/1) τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Νίκο Γκίκα να δίνει το σύνθημα για τη νίκη.

Ο 30χρονος παίκτης τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Nα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μία δύσκολη αναμέτρηση στο Ισραήλ με αντίπαλο τη Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο, έχουμε ακόμα ένα ματς μπροστά μας και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να αφοσιωθούμε αποκλειστικά στο εγχώριο Πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή παίζουμε το πιο δύσκολο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ισοβαθμούμε στον πίνακα της βαθμολογίας.

Γνωρίζουμε, ότι ο αντίπαλός μας αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά περιμένουμε ότι θα γίνει ένα πολύ σκληρό ματς. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός θα βγάλει αντίδραση μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το που ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα ματς αντάξιο των προσδοκιών και της έντασης της οποίας θέλουν να δούνε οι οπαδοί και των δύο ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ