Προμηθέας – Ηρακλής 85-61

Προμηθέας – Ηρακλής 85-61

Ο Προμηθέας επικράτησε εύκολα με 85-61 του Ηρακλή και πέτυχε την 5η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Προμηθέας το παιχνίδι με τον Ηρακλή, με την ομάδα της Πάτρας να επικρατεί εύκολα εντός έδρας με 85-61 και να πετυχαίνει την 5η νίκη της στη φετινή Basket League.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και πήραν εύκολα το ροζ φύλλο κόντρα στον απογοητευτικό Ηρακλή. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίλερ με 21 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Τζέριαν Γκραντ και Τζεράι Γκραντ, που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από τους ηττημένους ο μόνος που διασώθηκε όταν ο Καββαδάς. Ο έμπειρος σέντερ έκανε νταμπλ-νταμπλ, έχοντας 11 πόντους και 14 ριμπάουντ. Η εμφάνισή του όμως δεν ήταν αρκετή, προκειμένου ο Ηρακλής να φανεί ανταγωνιστικός.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 9-0 και στη συνέχεια με 17-9. Ο Ηρακλής όμως βελτίωσε την άμυνά του και με πρωταγωνιστή τον Χάτσερ μείωσε τη διαφορά στους 4, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 24-20. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέλαβαν δράση οι Γκραντ του Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να ανεβάζει τη διαφορά στους 10 πόντους (35-25) στο 14’. Οι γηπεδούχοι κράτησαν με άνεση τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +12 (44-32). Στην τρίτη περίοδο οι Πατρινοί πάτησαν… γκάζι και με πρωταγωνιστές του Μίλερ και Αθηναίου έστειλαν τη διαφορά στους 18 (56-38), ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στους 15 (61-45). Η τελευταία περίοδος ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Προμηθέα να παραμένει σοβαρός και να παίρνει τη νίκη με 85-61.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ