Λιαδέλης : «Πρόδωσα τον κόσμο με την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ» (pics)

Λιαδέλης : «Πρόδωσα τον κόσμο με την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ» (pics)

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης επισκέφθηκε το μουσείο μπάσκετ του Άρη και μίλησε με πολύ ζεστά λόγια για τον αυτοκράτορα.

Μέσα σε κλίμα έντονης φόρτισης, αλλά και χαράς, ο Παναγιώτης Λιαδέλης επισκέφτηκε το μουσείο του Άρη στο Nick Galis Hall. Ο 42χρονος σήμερα παλαίμαχος άσος, αγωνίστηκε για επτά ολόκληρα χρόνια στον αυτοκράτορα, βοηθώντας καταλυτικά, προκειμένου οι κίτρινοι να κατακτήσουν το Κύπελλο Κόρατς το 1997 στην Προύσα και το Κύπελλο Ελλάδας το 1998 στο final-4 του Αλεξανδρείου.

Ο Λιαδέλης μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Αρη και τόνισε ότι θα ήθελε να έρθει να παρακολουθήσει έναν αγώνα από το γήπεδο. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ήταν λάθος, αντιλαμβανόμενος το πόσο πολύ είχε αγαπηθεί από τον κόσμο των κίτρινων.

Το κομμάτι που αναφέρεται στην αποχώρησή του από τον Άρη το 2000: «Μετά από επτά χρόνια καριέρας στον Άρη, τελειώνει το συμβόλαιό μου και ήμουν άτυχος εκείνη τη χρονική στιγμή που με το τελείωμα του συμβολαίου μου ήταν η χειρότερη φάση του Άρη. Ηταν μια μεταβατική περίοδος, δεν είχε διοίκηση. Η διοίκηση ανατέθηκε από το Πρωτοδικείο σε μια ομάδα ανθρώπων για να διοικήσουν τον Άρη. Εκείνη τη στιγμή η καριέρα μου ήταν στο απόγειο. Είχα μεγάλες προτάσεις και από το εξωτερικό και από το εσωτερικό, αλλά η αγάπη που είχα για τη Θεσσαλονίκη, σε αυτή την πόλη που μεγάλωσα, με έκανε να μείνω εδώ.

Οι συνθήκες τότε δεν μου άφησαν άλλο περιθώριο γιατί αγαπούσα τη Θεσσαλονίκη, ήθελα να μείνω στη Θεσσαλονίκη και έτσι έγινε αυτή η μεταγραφή (σ.σ. στον ΠΑΟΚ). Ξέρω πως πρόδωσα πολύ κόσμο, δεν το ήθελα πραγματικά και μετά από χρόνια, εν τέλει δείχνει πως μπορεί να μην ήταν σωστή κίνηση. Τώρα που τελείωσε η καριέρα μου, τα συναισθήματα, μόνο αγάπη μπορώ να έχω γι’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Είναι το σκαλί που μου έδωσε, την ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου, να αναδειχθώ, να κερδίσω εμπειρίες, αγάπη μέσα από αυτό το χώρο. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου. Φυσικά μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα το Παλέ, φυσικά θα θέλω κι εγώ να έρθω να παρακολουθήσω έναν αγώνα και θα είμαι ανοιχτός πάντα να βοηθήσω από όποιο πόστο γίνεται αυτή την ομάδα. Την έχω μέσα στην καρδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ