Άρης : Παραχωρεί το 60% της ΚΑΕ, άλλα χωρίς εγγυήσεις ο Λάσκαρης

Άρης : Παραχωρεί το 60% της ΚΑΕ, άλλα χωρίς εγγυήσεις ο Λάσκαρης

Διατεθειμένος να παραχωρήσει το 60% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης σε όποιον δείξει ενδιαφέρον, αλλά με τους δικούς του όρους, φαίνεται πως είναι ο Νίκος Λάσκαρης.

Τα πράγματα στον μπασκετικό Άρη έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Γι’ αυτό το λόγο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, μέσω επιστολής του έκανε γνωστό πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το 60% των μετοχών σε όποιον επιχειρηματία δείξει ενδιαφέρον.

Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να καλυφθούν οι προϋποθέσεις που έχει θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Λάσκαρης. Επίσης, έκανε γνωστό πως δεν μπορεί να αναλάβει την υποχρέωση να εξοφλήσει τα χρέη προς το Δημόσιο.

Παράλληλα, ο Λάσκαρης μέσω της επιστολής του επισήμανε ότι αν μέχρι το καλοκαίρι δεν ενεργοποιηθούν συμφωνίες με Τουρκικές εταιρίες, που επιμένει ότι υπάρχουν, τότε θα παραχωρήσει και το υπόλοιπο 30%.

Από την πλευρά τους οι ενδιαφερομενοι (Τσακτσαρλής, Ζουλιάμης κ.α.) έχουν ζητήσει το 67% των μετοχών με τη δέσμευση ότι θα πληρώσουν ή ρυθμίσουν αυτοί τα 2/3 των χρεών, που υπολογίζονται σε 4-4.5 εκ. ευρώ, με την προϋπόθεση, όμως, πως ο Λάσκαρης θα αναλαμβάνει το χρέος προς το Δημόσιο.

Η πρόταση των επιχειρηματιών στον Λάσκαρη να καλύψουν έως και 2,3 εκατ. ευρώ χρεών και να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Παράλληλα θα καταβάλουν κάθε χρόνο ένα ποσό μεταξύ 350-400 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα προστίθεται στα έσοδα της ομάδας.

Έτσι, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα κρίνουν το μέλλον του Άρη στο μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ