Οι Νησιώτες βγήκαν στην αγορά μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Τούμπα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτήσουν τον 26χρονο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Φινλανδία.
Ο Αμερικανός σέντερ έπαιζε στην ΝΟΚΙΑ έχοντας 8.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Είναι ένας αθλητικός σέντερ, ο οποίος αρέσκεται στα καρφώματα.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία και να ανακοινωθεί άμεσα η μεταγραφή του Καλίκ Σπάισερ. Ο 26χρονος πριν από την Φινλανδία, είχε παίξει σε Σλοβενία και Βέλγιο, ενώ έχει βγει από το Κεντ Στέιτ.
Δείτε τον εν δράσει:
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κατσίβελης: «Κάθε φορά που με καλούνε στην εθνική θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»
Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για την εθνική ομάδα και την πρόκριση στο Eurobasket ενώ αναφέρθηκε στην ΑΕΚ αλλά και το πώς βιώνει ως αθλητής της πανδημία.
Ο Σταμάτης ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική – Επέστρεψε ο Κουζέλογλου και αύριο θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Παναθηναϊκός: Παίρνει τη θέση του Μακ ο Χεζόνια στο ελληνικό ρόστερ
Τη θέση του Σέλβιν Μακ θα πάρει ο Μάριο Χεζόνια στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην Basket League και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στη δωδεκάδα στο παιχνίδι με τον Άρη (28/2, 20:00).
Τριαντόπουλος για Μαντζούκα: «Πλησιάζει η ώρα και εντός Ελλάδος» (pic)
Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Λευτέρη Μαντζούκα και ο πρόεδρος των «πράσινων», Τάκης Τριαντόπουλος έστειλε μέσω των socila media το δικό του μήνυμα.
«Τρελαμένος» με Παναθηναϊκό ο Χεζόνια: Θέλει να έρθει Τετάρτη (24/2) και να παίξει με Άλμπα
Ο Μάριο Χεζόνια είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα να αγωνιστεί και στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου.
Το μήνυμα του Δ. Γιαννακόπουλου για τη μεταγραφή του Χεζόνια (pic)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση στα social media για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια και απέδωσε τα εύσημα για την πραγματοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής στους Τριαντόπουλο, Διαμαντίδη, Αλβέρτη και Παππά.