Σερέλης : «Πολύ μεγάλη νίκη» (Vid)

Σερέλης : «Πολύ μεγάλη νίκη» (Vid)

Για μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο έκανε λόγο ο Χρήστος Σερέλης μετά το ματς με τον Προμηθέα.

Το Λαύριο πέτυχε την όγδοη σερί του νίκη στην Basket League και ο Χρήστος Σερέλης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα που κατάφεραν να πάρουν οι παίκτες του τη φετινή σεζόν.

Όσα είπε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου που θα γίνει πιο δυνατός με τις προσθήκες. Είναι δύσκολο μια ομάδα να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο για δύο μήνες απέναντι σε δυνατότερες ομάδες. Παίζαμε και με μια έλλειψη ψηλού, αλλά τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και δεν έχω κανένα παράπονο. Η μία ομάδα κατέστρεψε το παιχνίδι της άλλης, γνωριζόμαστε καλά και το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες, σε ένα σουτ ή σε ένα ριμπάουντ. Εμείς κάναμε κάποια λάθη στο πρες του Προμηθέα. Το σημαντικό είναι πως οι νεαροί μας παίκτες δείχνουν εξαιρετική νοοτροπία που μας εντυπωσιάζει».

Για το πού στοχεύει το Λαύριο μετά την εντυπωσιακή του πορεία: «Οι βλέψεις μας δεν εκτείνονται πουθενά. Θέλουμε να βγάζουμε μια εικόνα αντάξια του σερί που έχουμε κάνει. Σαν ανταγωνιστική ομάδα είχαμε καλή εικόνα. Σε άλλα ματς παίξαμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά μακάρι να συνεχίσουμε με το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Σε 2-3 μέρες περιμένουμε και τον Ανοσίκε που θα μας βοηθήσει στους ψηλούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ