Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Πέντε αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο (23/1) για τη 12η αγωνιστική της Basket League, με σπουδαιότερη όλων το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ - Ηρακλής.

Το κυρίως μενού της 12ης αγωνιστικής της Basket League είναι σήμερα, Σάββατο (23/1). Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις πέντε από τις έξι αναμετρήσεις αυτής της αγωνιστικής.

Στη σπουδαιότερη όλων, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ηρακλής στην Πυλαία, στο ιστορικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Χωρίς προβλήματα ο «Δικέφαλος το Βορρά», που φιλοξενεί τον Ηρακλή ο οποίος ενισχύθηκε με τους Ενετσιόνια και Ίμπανκς, αλλά μόνο ο πρώτος θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό (17:00) ματς.

Ο Προμηθέας Πάτρας στις 17:00 επίσης θα αναμετρηθεί κόντρα στο Λαύριο στο «Δ. Τόφαλος», με τον Έβανς να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα με την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Η ΑΕΚ, δίχως τον Χρυσικόπουλο που είναι στην πόρτα της εξόδου, αλλά και τους τραυματίες Ζήση, Γιάνκοβιτς και Κατσίβελη, υποδέχεται τον Ιωνικό που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον λαβωμένο Σμιθ.

Ο Λιτλ επιστρέφει στη δράση για τον Άρη, ενώ αμφίβολοι για τον αγώνα με το Μεσολόγγι (17:00) είναι οι Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/1
Κολοσσός-Περιστέρι 16:00 (ΕΡΤ Sports 3)
Προμηθέας-Λαύριο 17:00 (ΕΡΤ Sports 2)
Άρης-Μεσολόγγι 17:00 (ΕΡΤ Sports)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 17:00 (ΕΡΤ 3)
ΑΕΚ-Ιωνικός 20:00 (ΕΡΤ Sports)

Κυριακή 24/1
Λάρισα-Παναθηναϊκός 17:00 (ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ