Κουζέλογλου : «Να επιστρέψουμε στις νίκες, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους»

Κουζέλογλου : «Να επιστρέψουμε στις νίκες, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με το Μεσολόγγι, τονίζοντας πως είναι μια καλή ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Άρης υποδέχεται το Μεσολόγγι απόψε (23/01, 17.00) και ο Γιάννης Κουζέλογλου φιλοξενήθηκε στο Blog του ΕΣΑΚΕ για να μιλήσει σχετικά με την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο ματς, ενώ πρόσθεσε πως η επιστροφή στις νίκες θα βοηθήσει τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε βαθμολογικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κουζέλογλου:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Αρχίζει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Μεσολόγγι, που θα γίνει στην έδρα μας. Δουλέψαμε σκληρά ολόκληρη την εβδομάδα και προετοιμαστήκαμε, όπως πρέπει γι’ αυτόν τον αγώνα.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που διαθέτει παίκτες με ταλέντο στην επίθεση, ειδικά στην περιφέρεια, σκοράρουν αρκετά και προσπαθούν να παίξουν γρήγορα. Επομένως θα παίξει καθοριστικό ρόλο ο έλεγχος του ρυθμού.

Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε, είναι να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι από το τζάμπολ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να δείξουμε σοβαρότητα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Και παράλληλα, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, οπού υπάρχουν συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες, μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι νίκες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή μας και θα μας δώσουν ώθηση για τις αναμετρήσεις, οι οποίες ακολουθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ